ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ    
ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ) ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

    Ολιστικό θα λέμε σήμερα ένα κτίριο, όταν στη διάρκεια της κατασκευής  ή της επισκευής  του, λαμβάνονται υπόψη και  εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες παραδεδεγμένες απόψεις για τη δημιουργία συνθηκών  υγιούς και αρμονικής διαβίωσης των κατοίκων του.

    Κύρια χαρακτηριστικά του κτιρίου είναι ο  προσανατολισμός ,η χωροθέτηση  και η σχέση του με το περιβάλλον, τα οποία αποτελούν τη βάση για τα ειδικότερα μέτρα που θα προταθούν.

    Βασικός στόχος ο βιοκλιματικός σχεδιασμός, η εξοικονόμηση ενέργειας και η σύνδεση του κτιρίου με το περιβάλλον. Η σύγχρονη θερμομόνωση, η εφαρμογή ενεργητικών και παθητικών ηλιακών συστημάτων, η διαμόρφωση συστημάτων αερισμού και η χρησιμοποίηση μικρών συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (μικρά φωτοβολταικά τα οποία τοποθετούνται εύκολα πλέον),η χρήση οικολογικών υλικών ,η ηλεκτρομαγνητική μόνωσή του, μπορούν να κάνουν ένα κτίριο πραγματικά σύγχρονο.

    Είναι φανερό ότι ανάλογα με τις επιλογές που θα γίνουν , την κατασκευαστική εμπειρία , αλλά και τα χρήματα που θα αποφασισθεί να διατεθούν τα αποτελέσματα θα είναι σχετικά.

    Η εταιρεία μας μετά από πολύχρονη απασχόληση με έργα και μελέτες ανακαινίσεως αλλά και κατασκευής κτιρίων διαθέτει την εμπειρία για την επιτυχημένη εφαρμογή ολιστικών κατασκευαστικών τεχνικών.